image
image

Soft Tehnica

Noi suntem Soft Tehnica și din 2004 însuflețim idei, nevoi și afaceri îmbinând tehnologia cu experiența oamenilor și oportunitățile.
Clienții noștri ne-au provocat de-a lungul timpului să găsim soluții la cele mai specifice nevoi, fie că vorbim de dezvoltare software, dezvoltare și consultanță de business și produse.
Misiunea noastră este să ne investim experiența și competențele extensive în a aduce impact pozitiv în comunitate, oameni, business-uri.
image
image

Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu are ca principală preocupare să ofere tinerilor programe de studii variate, în concordanță cu nevoile forței de muncă actuale.
Are 25 de programe de studii pentru ciclul de studii universitare de licență și 20 de specializări de master universitar.
În cadrul Universității sunt 3 facultăți (Facultatea de Științe Tehnice, Medicale și Comportamentale, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică) și un Departament pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu este o instituţie de învăţământ superior de interes public, de stat, acreditată, conform Hotărârii Guvernului României nr. 288 / 01. 06. 1992.